საქართველოს ჩემპიონი იბერია 1999 X ლუკა მიქაძე
საქართველოს ჩემპიონი კლუბი იბერია 1999 UEFA-ს 2025 წლის ჩემპიონთა ლიგის საკვალიფიკაციო ეტაპზე ქართველი დიზაინერის, ლუკა მიქაძის შექმნილი სამოსით წარდგა.
ვის უყვარს პარასკევი საღამო, ისე როგორც ჩვენ? როდესაც ვიცით, რომ წინ უქმე დღეები გველოდება, შეგვიძლია ამ საღამოს მაქსიმალური სიამოვნება მივიღოთ, შემოდგომის განწყობით გაჯერებულ ფილმებს ჩავუსხდეთ და უგემრიელესი დესერტიც მივირთვათ.
მარტივად მოსამზადებელი, სეზონური და არაამქვეყნიურად გემრიელი მსხლის პეროგს If.ge-თან ერთად წარმოგიდგენთ. მოიმარაგეთ 10-მდე ინგრედიენტი და ყურადღებით მიჰყევით ინსტრუქციებს. სასიამოვნო საღამოს გატარებას გისურვებთ.
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გამოსაცხობ ჭურჭელში მოათავსეთ კარაქი და გაადნეთ. ჯამში ჩაასხით რძე და დაუმატეთ კვერცხი და კარგად ათქვიფეთ. დიდ ჯამში მოათავსეთ შაქარი, ფქვილი, მარილი, საფუარი და დარიჩინი, დაუმატეთ რძის მასა და კარგად აურიეთ.
გამოსაცხობ ჭურჭელში ჩაასხით მიღებული მასა და ჩააწყვეთ მსხალი. გამოაცხვეთ 180° გრადუსზე 30-40 წთ.