#კულინარია

რეცეპტი: ტენილი ქათამი ყველით და ბეკონით

გაზიარება:

ქათმის ფილეს მომზადების ახალ ვარიაციაზე რა აზრის ხართ? - გვერწმუნეთ, ეს ექსპერიმენტი იმაზე გემრიელი აღმოჩნდება, ვიდრე წარმოგედინათ. ქათმის ფილე ტენილი ყველითა და ბეკონით If.ge-ს რეცეპტია, რომელიც სპეციალურად ჩვენს მკითხველს გაუზიარა. მოიმარაგეთ 7 მთავარი ინგრედიენტი და შეუდექით დაუვიწყარი კერძის შექმნას.

ინგრედიენტები: 

  • ქათმის ფილე ,,მირატორგი” 4ც.
  • ბეკონი ,,ელპოზო” 10 ნაჭერი
  • მოცარელა ,,არლა” 150 გრ.
  • ჩედარი ,,არლა” 100 გრ.
  • დიჟონის მარცვლოვანი მდოგვი 2 ს.კ.
  • კარაქი ორგანული ,,ლურპაკი” 50 გრ.
  • მარილი

მომზადების წესი: 

1. ჯამში მოათავსეთ ,,არლას” გახეხილი მოცარელა და ჩედარი. დაამატეთ დიჟონის მარცვლოვანი მდოგვი. მოაყარეთ მწიკვი მარილი. კარგად აურიეთ.

2. ,,მირატორგის” ქათმის ფილე გაჭერით შუაზე და ჩატენეთ მიღებული მასა. გატენილი ქათამი გაახვიეთ ,,ელპოზოს” ბეკონში.

3. ტაფაზე მოათავსეთ ,,ლურპაკის” ორგანული კარაქი. დაახურეთ თავსახური და შეწვით ქათმის ფილე.

ზევით